KIINTEISTÖHUOLTO HELSINKI

Housetek kiinteistöhuollon johtavana ajatuksena on ollut alusta saakka, että hyvä huoltoliike voi tarjota yhtä laadukasta ja yksilöityä palvelua kuin perinteinen talonmies.

Housetek Oy:n toinen merkittävä toimiala on kattotyöt, joka mahdollistaa konaisvaltaisemman ja sujuvan palvelun tarjonnan huoltamillemme kiinteistöille ympäri vuoden.

Yrityksemme kantava ajatus on tarjota asiakkaille jatkuvasti  kehittyvää laadukasta ja ripeätä kiinteistöpalvelua. Tämä ajatusmalli ohjaa yrityksen toimintaa kaikilla toimialoilla. Tärkeänä toiminnassamme pidämme myös aktiivista yhteistyötä isännöitsijän kanssa, tiedottamisen toimivuutta, tehokkuutta ja toimintamme läpinäkyvyyttä kaikilta osin. Raportoimme tekemämme työt ajantasaisesti sähköiseen Kotopro-raportointiohjelmaan.

Toiminta-alueemme kiinteistöhuoltopalveluiden osalta on rajattu pienelle alueelle Kaivopuisto-Ullanlinna-Kaartinkaupunki-Eira-Töölö-Vallila-Hernesaari akselilla. Tämä takaa tehokkaan operoimisen huoltamiemme kohteiden parissa.

Jos mikään muu ei toimi, Housetek toimii!

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS KIINTEISTÖHUOLTO ETELÄ-HELSINKI

Housetek Oy kiinteistöhuolto tarjoaa ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa Helsingin keskusta-alueella: mm. Kaivopuisto, Ullanlinna, Kaartinkaupunki, Eira, Töölö, Vallila ja Hernesaari.